Verkoophoek
  Registreren registreren   Inloggen inloggen
Plaats gratis advertentie
Plaats advertentie Registreren Inloggen

Vragen over Verkoophoek.net

Hoe reageer ik op een advertentie?

Reageren op een advertentie kan alleen als u bent ingelogd. Als u bent ingelogd, gaat u naar de advertentie. Daar staan vervolgens de contactgegevens van de adverteerder. U kunt ervoor kiezen om te bellen, te e-mailen of een bericht via Facebook achter te laten. Via het contactformulier op de website kunt u geen contact opnemen met de adverteerder.

Kan ik spullen afgeven of langsbrengen?

Er is geen fysieke vestiging of verzamelpunt waar je je spullen kunt afgeven of langsbrengen. Er is alleen deze website waar je spullen kunt aanbieden.

Hoe kan ik mij afmelden voor de nieuwsbrief?

Als u bent ingelogd, gaat u in het menu naar 'Account'. Onderaan het formulier geeft u aan dat u de nieuwsbrief maandelijks, wekelijks, dagelijks of nooit wilt ontvangen. Klik vervolgens op 'Account bijwerken' om de wijzigingen op te slaan.

Hoe lang blijft een advertentie aanwezig op de website?

Een advertentie blijft net zo lang aanwezig op de website, totdat de adverteerder de advertentie verwijderd. Na één jaar wordt de advertentie automatisch verwijderd.

Hoe kan ik een advertentie verwijderen?

Als u bent ingelogd, gaat u in het menu naar 'Mijn advertenties'. Rechts naast uw advertentie staan de volgende opties: Delen, Bewerken, Foto's bewerken en Verwijderen. Klik vervolgens op 'Advertentie verwijderen' om uw advertentie te verwijderen.

Hoe kan ik een foto draaien of verwijderen?

Als u bent ingelogd, gaat u in het menu naar 'Mijn advertenties'. Rechts naast uw advertentie staan de volgende opties: Delen, Bewerken, Foto's bewerken en Verwijderen. Via Foto's bewerken kunt u afbeeldingen toevoegen, draaien en verwijderen.

Lijkt de foto bij de advertentie niet gedraaid te zijn? Dat komt doordat de oorspronkelijke foto nog in uw tijdelijke internetbestanden opgeslagen is. Druk tegelijk op de toetsen 'Ctrl' + 'F5' en de foto wordt ververst.

Waarom werkt mijn tijdelijke wachtwoord niet?

Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u deze opnieuw opvragen via 'Wachtwoord vergeten'. U ontvangt vervolgens een nieuw tijdelijk wachtwoord.

Kopieer en plak dit wachtwoord, want het is gevoelig voor hoofdletters en bijzondere tekens. Let er ook op dat u geen spaties mee kopieert. Wijzig het tijdelijke wachtwoord direct na het inloggen!

Hoe wijzig ik het tijdelijke wachtwoord naar een eigen wachtwoord?

Om het tijdelijke wachtwoord te wijzigen naar een eigen wachtwoord, gaat u nadat u bent ingelogd in het menu naar 'Wachtwoord wijzigen'.

Vul eerst het oude tijdelijke wachtwoord in. Kopieer en plak het tijdelijke wachtwoord uit de e-mail om typefouten te voorkomen. Vervolgens vult u tweemaal uw eigen nieuwe wachtwoord in.

Waarom kan ik niet inloggen?

Mocht je je wachtwoord niet meer weten, kun je een nieuwe opvragen via wachtwoordvergeten. Het wachtwoord is gevoelig voor hoofdletters, cijfers en speciale tekens. Kopieer en plak het wachtwoord om typefouten te voorkomen.

Door 'wachtwoord zien' even aan te vinken, kun je het ingevoerde wachtwoord controleren.

Verder moet 'wachtwoord onthouden' uitgevinkt zijn, want dat is voor premium leden.

Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Als u bent ingelogd, gaat u in het menu naar 'Account verwijderen'. Ter bevestiging dient u uw wachtwoord in te voeren. Klik vervolgens op 'Account verwijderen' om uw account te verwijderen. Al uw gegevens worden verwijderd uit de database van de verkoophoek.

Waarom ben ik zichtbaar in de zoekresultaten?

Zoekmachines, zoals Google en Bing, speuren het web af naar webpagina's en slaan die op in hun eigen database. Advertenties op de verkoophoek worden ook opgenomen in de zoekresultaten van zoekmachines (uw persoonlijke account niet!). Als u uw account verwijderd, worden alle gegevens uit de database van de verkoophoek verwijderd. De verkoophoek heeft geen invloed op de database van zoekmachines, maar als er geen links naar uw account meer aanwezig zijn, zullen de zoekresultaten vanzelf verdwijnen.