Voordeeluitjes.nl - voordelig ertussenuit
Voordeeluitjes.nl - voordelig ertussenuit
Verkoophoek
  Registreren registreren   Inloggen inloggen
Plaats gratis advertentie
Plaats advertentie Registreren Inloggen
Lifestyle vind je bij bol.com

Geen reclame meer zien op Verkoophoek.net?

Vragen over Verkoophoek.netHieronder staan de meest gestelde vragen over www.verkoophoek.net.

Hoe kan ik mijn advertentie weer bovenaan plaatsen?


Na verloop van tijd zakt uw advertentie naar beneden en naar de volgende pagina. Een advertentie weer bovenaan plaatsen regelt u eenvoudig met slechts één smsje! Als u bent ingelogd, gaat u in het menu naar 'Mijn advertenties' en klik op 'Omhoog plaatsen'. SMS vervolgens de tekst 'BETAAL AG' naar het telefoonnummer 3010. Vervolgens ontvangt u een sms terug met een toegangscode. Vul deze toegangscode in en klik op 'Omhoog plaatsen'.

Hoe kan ik van mijn advertentie 7 dagen lang een topadvertentie maken?


Na verloop van tijd zakt uw advertentie naar beneden en naar de volgende pagina. Een advertentie 7 dagen lang bovenaan als topadvertentie plaatsen regelt u eenvoudig met slechts één smsje! Als u bent ingelogd, gaat u in het menu naar 'Mijn advertenties' en klik op 'Topadvertentie maken'. SMS vervolgens de tekst 'BETAAL BC' naar het telefoonnummer 3010. Vervolgens ontvangt u een sms terug met een toegangscode. Vul deze toegangscode in en klik op 'Topadvertentie maken'.

Hoe kan ik meer dan 3 advertenties plaatsen?


Standaard kunt u 3 advertenties plaatsen op de verkoophoek. Een extra advertentie plaatsen regelt u eenvoudig met slechts één smsje! Als u bent ingelogd, gaat u in het menu naar 'Extra advertentie'. SMS vervolgens de tekst 'BETAAL AG' naar het telefoonnummer 3010. Vervolgens ontvangt u een sms terug met een toegangscode. Vul deze toegangscode in en klik op 'Extra advertentie'.

Hoe kan ik de reclame verbergen?


Standaard wordt reclame getoond op de verkoophoek. Ga voor een jaar lang verkoophoek zonder reclame, zodat u de advertenties eenvoudiger kunt bekijken! Als u bent ingelogd, gaat u in het menu naar 'Reclame verbergen'. SMS vervolgens de tekst 'BETAAL BC' naar het telefoonnummer 3010. Vervolgens ontvangt u een sms terug met een toegangscode. Vul deze toegangscode in en klik op 'Reclamevrij maken'.

Hoe reageer ik op een advertentie?


Reageren op een advertentie kan alleen als u bent ingelogd. Als u bent ingelogd, gaat u naar de advertentie. Daar staan vervolgens de contactgegevens van de adverteerder. U kunt ervoor kiezen om te bellen, te e-mailen of een bericht via Facebook achter te laten. Via het contactformulier op de website kunt u geen contact opnemen met de adverteerder.

Kan ik spullen afgeven of langsbrengen?


Er is geen fysieke vestiging of verzamelpunt waar je je spullen kunt afgeven of langsbrengen. Er is alleen deze website waar je spullen kunt aanbieden.

Hoe kan ik mij afmelden voor de nieuwsbrief?


Als u bent ingelogd, gaat u in het menu naar 'Account'. Onderaan het formulier geeft u aan dat u de nieuwsbrief maandelijks, wekelijks, dagelijks of nooit wilt ontvangen. Klik vervolgens op 'Account bijwerken' om de wijzigingen op te slaan.

Hoe lang blijft een advertentie aanwezig op de website?


Een advertentie blijft net zo lang aanwezig op de website, totdat de adverteerder de advertentie verwijderd. Na één jaar wordt de advertentie automatisch verwijderd.

Hoe kan ik een advertentie verwijderen?


Als u bent ingelogd, gaat u in het menu naar 'Mijn advertenties'. Rechts naast uw advertentie staan de volgende opties: Delen, Bewerken, Foto's bewerken en Verwijderen. Geef de reden voor het verwijderen van de advertentie en klik vervolgens op Advertentie verwijderen' om uw advertentie te verwijderen.

Hoe kan ik een foto bewerken, draaien of verwijderen?


Als u bent ingelogd, gaat u in het menu naar 'Mijn advertenties'. Rechts naast uw advertentie staan de volgende opties: Delen, Bewerken, Foto's bewerken en Verwijderen. Via Foto's bewerken kunt u afbeeldingen toevoegen, draaien en verwijderen.

Hoe kan ik mijn account verwijderen?


Als u bent ingelogd, gaat u in het menu naar 'Account verwijderen'. Ter bevestiging dient u uw wachtwoord in te voeren. Klik vervolgens op 'Account verwijderen' om uw account te verwijderen.

Lifestyle vind je bij bol.com